Hartge kit voor je BMW 1-serie

Het Duitse bedrijf Hartge lanceert een nieuwe body voor de BMW 1-serie met bijbehorend lichtmetaal. De 1-serie krijgt ook een mooi geluidje mee van Hartage.

 

 

 

Wat krijg je als je deze kit aanschaft, een voorbumper waar je bijna bang van word. De voorkant licht zo laag tenopzichte van de achterkant dat de auto een sportieve en snelle look krijgt. Hartge heeft verder de achterkant opgeleukt met 4 dikke pijpen die de achterkant heel agressief doet aanzien, ook hebben de de achterkant voorzien van een diffuser die voor extra downforce moet zorgen maar ook flink bijdraagt aan het uiteerlijk. Side skirts zetten de rest van de auto lager aan de grond en doen mede dankzij de air intakes de auto er stoerder uitzien. Hartage plaatst nog wat subtiele spoilers op het dak en de koffer dat de auto nog meer grip moet geven tijdens hoge snelheden.

De auto wordt nog wat opgeleukt door carbon accenten in de spiegels, diffuser, logo`s en striping. Ook opvallend zijn de wielen van maximaal 19 inch die ook in het chroom verkrijgbaar zijn. Ook het interieur zit vol met carbon accenten en Hartage logo`s. Je krijgt een wijzerplaat die doorloopt tot 300km/u, een 3 spaaks stuurwiel, aluminium sportpedalen, een nieuw pookje en mooi beklede handrem.

Als je er niet alleen stoer uit wil zien maar ook nog wat extra pk`s wil hebben dan wil Hartge nog wat met de ECU prutsen waarmee je 30 pk wint.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.