De verbouwing is voorbij!

Eindelijk een week nadat op de Frontpage het bericht kwam dat we het verbouwen waren is de verbouwing zo goed als klaar! We bedanken dan ook de kraan, de graver en Bob de Bouwer voor hun hulp… Om jullie niet langer in spanning te laten zitten gebruiken we vanaf nu dan al de nieuwe frontpage.

Zoals jullie zien is de gehele layout veranderd en is er op de Frontpage vrij gemakkelijk te zien of er een nieuw bericht is gepost. Naast de nieuwe berichten is ook nog te zien welke 5 berichten jullie het interessants vinden. Verder is forumlid DS2 gepromoveerd tot redactielid. DS2 zal vanaf nu niet alleen het Forum volspammen maar ook de Frontpage!

Wat er wel nog moet gebeuren is de database omzetten naar het nieuwe systeem. Aangezien dit nog wel een tijd kan duren hebben we nu de nieuwe site online gezet en zullen in de loop der tijd de modellen uit de database overkomen. Tot die tijd linkt een gedeelte van de database nog naar het oude deel van de website.

Wij horen graag van jullie wat er van onze nieuwe layout gevonden wordt. Laat het ons eens weten in een reactie op dit bericht en dan kunnen we proberen om de website nog verder aan te kunnen passen aan jullie wensen.

 

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.