Mag ik aan jullie voorstellen….

Dames en heren mag ik aan jullie voorstellen, ons nieuwste redactielid die er voor gaat zorgen dat jullie honger naar nieuws gestild gaat worden, OJ! Hij is natuurlijk al bekend van het forum , onderstaande foto en de banner van het forum is door deze artistieke meneer gemaakt. En helaas dames, hij is niet meer single…

OJ zal jullie vanaf nu dus ook geregeld lastig vallen met een nieuwsbericht op de Frontpage. In zijn vrije tijd is OJ verder nog een fervent autospotter en hij rent dan ook geregeld door diverse steden van Europa om diverse combo’s zoals hierboven op een foto vast te leggen. Wij hopen dat we met deze toevoeging meer voor jullie kunnen betekenen in de toekomst en wensen OJ een geweldige tijd bij AutoInformatief.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.