Aston Martin DBS Volante Onthuld

Nog voor hij officieel onthuld zou worden is hier het nieuwe dakloze paradepaardje van Aston Martin. De heren uit Gaydon hebben niet stil gezeten zo blijkt.

Deze open versie van de DBS heeft hetzelfde aantal pk’s als zijn dichte broer. Namelijk 517. Hiermee zal hij een topsnelheid van 307 km/u halen en van 0 naar 100 sprinten in 4,3 seconden. Deze sprint ligt helaas iets lager dan dat van zijn concurenten maar zijn uiterlijk en exlusiviteit maken dit uiteraard weer helemaal goed.

Verder is het model voorzien van een B&O geluidssysteem en heeft hij een stoffen dak dat maarliefst in 14 seconden sluit. Wat betreft de versnellingsbak heeft de koper keuze tussen twee modellen. Een handgeschakelde zesversnellingbak of een automaat. Optioneel zijn keramische remmen.

Al met al weer een fantastisch model van de heren uit Gaydon. Iets waar we met smart op wachten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.