Murciélago LP650-4 Roadster

Ik heb het al eerder gezegd, ik hou van Italiaanse dingen. Daarom wilde ik deze vooruitblik naar Geneve jullie niet besparen. Er is namenlijk een folder van een nieuwe, gelimiteerde, Lamborghini op het web terechtgekomen. De Lamborghini Murcielago LP650-4 Roadster.

De naam zegt het natuurlijk al. Het gaat om een Murciélago Roadster die voor de gelegenheid 650 pk produceerd in plaats van de 640 van de normale Murciélago. Verder wordt het exterieur opgeleukt met een tweekleurig lakwerk en diverse aanpassingen zoals een transparante motorkap.

Het interieur is voornamelijk donker uitgevoerd met hier en daar een oranje stiksel. Verder is er nog meer en genoeg alcantara te vinden. Een versnellingspook zul je niet tegenkomen. Deze speciale uitgave wordt standaard geleverd met de E-gear, net zoals een navigatiesysteem en een achteruitrijcamera.

Helaas zullen er maar 50 stuks van deze auto geproduceerd worden, kleine kans dus dat je ooit zo’n monster tegen zult komen. Verdere gegevens zijn helaas nog niet bekend, waarschijnlijk hebben we meer nieuws na de opening van de autoshow in Geneve!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.