Lekker gummen!

Driften met de gloednieuwe Lamborghini Murcielago SV

We konden voor het eerst van de Lamborghini Murciélago LP670-4 SuperVeloce genieten op de autoshow van Geneve. Op youtube staat er een filmpje van Sam Hubinette die zich dit keer mocht uitleven met deze nieuwe stier in Duitsland.

Lekker gummen!

Lamborghini had Hubinette al eerder ingehuurd om een leuk promotiefilmpje te schieten in Los Angelos. Kennelijk waren ze in Italië zo goed te spreken hierover dat ze hem dit keer met een Murciélago SV in Hamburg hebben los gelaten. Zet het volume van je computer/laptop ook alvast wat hoger om te luisteren naar de verbeterde V12 die er nu maar liefst 670 pk uitperst!

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.