Aston Martin onthuld de eerste One-77 in Italië

Op de autoshow van Geneve stond al het rijdende chassis van de Aston Martin One-77, deze was achter snel verwisseld met een prototype van Lagonda omdat het chassis naar Engeland moest om afgemaakt te worden. Inmiddels is deze auto helemaal afgemaakt en is hij nu eindelijk, na veel te veel donkere plaatjes, onthuld in Italië.

 

Deze week werd de auto bij het Italiaanse Comomeer voor de rijken der aarde onthuld. Het exterieur is natuurlijk niet geheel schokkend, maar dit was de eerste keer dat het interieur van de exclusieve Brit te zien was. De 77 toekomstige eigenaren zullen zonder twijfel zelf veel invloed hebben op het eindresultaat.

Zodra deze de materialen en kleuren hebben bepaald zullen de leveringen later dit jaar van start gaan. Of er ook één van deze 77 auto’s naar Nederland zal komen is bij ons (nog) niet bekend.

 

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.