Renault F1 roadshow in Dubai

Speciaal voor deze zonnige zaterdagmiddag een filmpje van het Renault F1 team dat zich in het zonnige Dubai eens lekker heeft kunnen uitleven. Een rallylegende uit het Midden-Oosten heeft dan wel al één wagen in een muur geparkeerd hij kreeg toch nog een herkansing om over een afgesloten stuk snelweg rijden, dit keer is het hem zelfs gelukt om rechtdoor te blijven gaan. Na hem volgen nog twee demonstratie rijders met F1 wagens en de Renault Megane Trophy Cup wagens.

 

 

Voor degene die het gemist hebben hieronder ook nog het filmpje van de mislukte dragrace van een Formule 1 auto tegen een Ford GT. En uiteraard het filmpje waar de auto’s worden uitgelaten op de snelwegen, zet het volume maar eens flink open en laat de buren meegenieten van de lekkere geluiden.

De dragrace van de Renault F1 tegen de Ford GT
Plankgas op de snelweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.