Zaterdagavond vermaak; een Rolls bouwen

Het is inmiddels alweer zaterdag, tijd voor wat extra vermaak dus. Voor vanavond hebben we een “How it’s made” aflevering. In deze serie, die uitgezonden wordt op discovery, krijgt men telkens te zien hoe een bepaald product gemaakt wordt. Voor vanavond hebben we de aflevering op het programma waarin een Rolls Royce Phantom in elkaar gezet wordt.

Deze mastadont gaat inmiddels alweer een tijdje mee en inmiddels zijn er ook al een 2 deurs en een cabrio versie uitgebracht. In het filmpje zetten ze de gewone Phantom in elkaar. Altijd al willen weten hoe de werknemers die auto’s van een paar ton in elkaar schroeven uitzien? Kijk dan snel de volgende twee filmpjes.

How It’s Made – Rolls RoyceAwesome video clips here


How It’s Made – Rolls RoyceThe best video clips are here

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.