AMG bike

OCC maakt een AMG Bike + Filmpje

AMG bikeDe jongens van Orange County Choppers (OCC) bekend van het tv programma American Chopper op Discovery Channel hebben speciaal voor de AMG afdeling van Mercedes een “AMG bike” gemaakt.

 

 

Om een goede AMG te kunnen maken is de crew overgevlogen naar duitsland om de fabriek te bezoeken. De teutuls hebben daar een paar dagen met AMG modellen rond mogen scheuren en hebben uiteindelijk nog een SL63 AMG meegekregen voor wat extra inspiratie thuis. De hond van senior vondt de auto waarschijnlijk minder mooi en besmeurde de sportbak volop met kwijl waar weer smakelijk om gelachen is.

Verder ook in deze aflevering natuurlijk veel gescheld, getier en geruzie tussen Junior en Senior. Maar het resultaat mag er dan wel weer wezen.  Maar is dit kenmerkend een AMG bike? ik zie het niet zo, jullie wel?

zie ook het filmpje hoe de jongens van OCC er even een testrit mee maken.

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.