AI gaat offline……..voor een uurtje!

Vanavond omstreeks 12 uur zal AutoInformatief.com voor een uurtje, misschien wat meer of misschien wat minder, niet te bereiken zijn. Ga nou niet meteen vloekend en schoppend achter de computer zitten, het is niet zijn schuld.

 

Vanavond zullen om 12 uur een aantal illigale werknemers beginnen met een “grote” verbouwing. Na enkele klachten over de nieuwe layout die we vanaf januari gebruiken zal deze vanavond weer plaats maken voor een nieuwe. Een toevoeging hier, een toevoeging daar en hier halen we misschien nog een stukje weg. Al met al zal de gebruiksvriendelijkheid volgens ons weer op een hoger niveau komen.

Verder is deze nieuwe layout al een kleine start van een groter geheel, wat dat grotere zal zijn zien jullie hopelijk achter enkele weken ook al. Genoeg veranderingen dus nog op komst voor de zomer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.