Hummer koper; Deal rond voor oktober

Hummer, een echt Amerikaans merk met de bigger is better mentaliteit is verkocht aan het Chinese Tengzhong Heavy Industrial Machinery. De Chinese koper heeft bekend gemaakt dat de verkoop voor oktober compleet afgerond zou moeten zijn.

Tengzhong heeft ook al bekend gemaakt dat ze niet van plan zijn om de Hummer productielijnen en technologie van Amerika naar China te halen. De fabrikant wil zelfs het management team en alle dealers aanhouden om zo de kwaliteit van de huidige Hummer te waarborgen en de Hummer aanhangers tevreden te houden.

Even ontstond er ook nog de onduidelijkheid over een Chinese Hummer en een Amerikaanse Hummer. Dit wordt ook meteen uit de wereld geholpen. “There is only one Hummer.” Wel is het de bedoeling dat de Hummer overal goed vertegenwoordigd gaat worden. 70% van de verkopen is in Amerika, dit ziet de nieuwe koper graag veranderen door onder meer “groene” Hummer die sterk in trek zal zijn in de groeiende markten.  

Bron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.