TopGear

Top Gear seizoen 13: trailer

TopGearWe hebben er lang genoeg moeten op wachten maar zondag 21 juni is het weer zo ver. Een nieuw seizoen Top Gear! Bij deze krijgen we al een kleine trailer voorgeschoteld van wat we  mogen verwachten. Ondanks dat de BBC de geldkraan wat meer heeft dichtgeknepen belooft er ons toch heel wat moois te wachten te staan.

 

Zo kunnen we in de trailer al zien dat de mannen gaan rallyrijden. Captain slow doet dit op het ijs, en Hamster verlaagd zich naar zijn eigen “niveau” Natuurlijk blijft het wel TopGear en daarom zal het wel weer genieten worden. Verder kunnen we in de trailer zien dat jeremy clarkson een SL65 AMG Black Series heeft mee genomen naar het circuit. En nu maar wachten op zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.