Toyota Land Cruiser by Wald

De Toyota Land Cruiser is een geweldige offroader, robuust en bijna niet kapot te krijgen. Het werkpaard van de VN en meer dan ééns zie je een behoorlijke trailer meegesleurd worden door dit werkpaard. Is dit dan wel een auto die je totaal wil verbouwen? Volgens Wald International wel.

 

 

 

De Black Bison edition, zo heet de aangepaste Land Cruiser, doet zijn naam eer aan. Zwarte velgen, zwarte ramen en zelfs een zwarte grille met logo. Al met al een prachtig en indrukwekkend plaatje om te zien. Maar wat is er nu precies aan veranderd.

Aan de voorkant uiteraard dus de zwarte grille, verder een wat agressiever uitziende voorbumper met aan beide zijdes dubbele mistlampjes. Aan de zijkant vinden we een opstapje verwerkt in de sideskirts voor de kleinere mensen onder ons, het blijft nu eenmaal een grote auto.

Als je de voor en zijkant van een auto zo agressief maakt moet de achterkant natuurlijk ook erbij passen. Vandaar dat er aan de achterkant een dubbele uitlaat komt, een bredere achterbumper en een dubbele achterspoiler. Één spoiler zit onder de achterraam, en op het dak vind je een spoiler die zo van een Impreza WRX afgehaald kan zijn.

Uiteraard kunnen de standaard velgen niet blijven na zoveel aanpassingen. Vandaar dat de standaard velgen vervangen worden door zwarte of donkere chromen 20 inch exemplaren die stiekem een beetje doen denken aan de AMG velgen.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.