Daimler neemt geen aandelen Porsche

De Daimler Topman Dieter Zetsche heeft ontkend ze geinteresseerd zijn in de aandelen van Porsche en deze ook niet zullen kopen.

“Als we het willen, zullen we het aankondigen,” zegt Zetsche in het interview. Volgens de topman is Porsche natuurlijk erg geïntegreerd in de activiteiten van het Volkswagen-concern. “Het lijkt mij niet mogelijk om te denken dat de ene geïntegreerde partner ingewisseld kan worden voor de andere.” Meld Zetsche in de krant Welt am Sonntag.

Ook meld de Topman dat Daimler wellicht toenadering tot BMW zoekt. Wat niet heel voor de hand liggend is aangezien Mercedes een onderdeel van de Daimler groep is. Verder meld Dieter Zetsche ook dat Daimler sterk genoeg is om door de financiele krisis heen te komen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.