Grand Bentley op de plaat gezet.

De Bentley Arnage wordt binnenkort vervangen en Bentley heeft ons inmiddels al lekker gemaakt door een teaser rond te sturen. De teaser toont ons al een vaag silhouet van voren maar echt duidelijk was het niet. De heren van Carmagazine hebben stiekem een foto van de nieuwe “Arnage” kunnen maken in de fabriek.

Hoe de Grand Bentley gaat heten is nog niet bekend maar door deze foto’s is nu wel al duidelijk hoe de gigant van voren zal uitzien. Bij de huidige Arnage waren de 2 ronde koplampen aan de voorkant van dezelfde grote, op de foto’s is duidelijk te zien dat de nieuwe Bentley 2 grote ronden lampen krijgt met daarnaast nog een ronde lamp die de helft van de grote heeft (of dit mooit is mogen jullie zelf bepalen). Uiteraard in deze tijd zijn de lampen uitgerust met LED’s.

De nieuwe Bentley krijgt verder de uiterlijke kenmerken van een coupe. De achterste deurgreep wordt verborgen in de C-stijl om zo het coupe gevoel te creëren. Deze Bentley zal de concurrentie aangaan met de Rolls Royce, duidelijk een klasse hoger dan de huidige Bentley.

Bron

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.