LP670-SV in Nederland

Op het forum komt bijna dagelijks wel wat interessants voorbij qua spots. Deze keer was de spot wel zo bijzonder dat we contact met het desbetreffende forumlid op hebben genomen om zo deze spot met jullie te delen. Een auto die nu al een klassieker is, net pas uit en super zeldzaam.

Na een dagje spotten op Schiphol besloten de forumleden Fabio en Lorenzo nog even langs de Schiphol Cargo te gaan. Hier staat af en toe wel is wat leuks voor de doorvoer maar deze keer stond er wel iets heel bijzonders. Een Lamborghini! En niet zomaar een. Een gloednieuwe Murcielago LP670-SV. Pas net uit en nu al in Nederland gespot dus.


Helaas is deze auto waarschijnlijk alleen voor de doorvoer bestemd dus zal hij vast ergens in het buitenland belanden. Dat neemt niet weg dat deze spot op een centraal punt voor de handel een unieke spot is. Een spot/primeur die niet voor veel is weggelegd.

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.