Senner Sportpakket voor A5

Als de standaard Audi A5 niet helemaal je ding is, en je nog ietsje meer wilt opvallen, dan zijn er ondertussen al genoeg tuners waar je terecht kan om je A5 te laten bijwerken. Het duitse tuningsbedrijf Senner is er nog een keer voor gaan zitten. Senner heeft al eerder de A5 aangepakt met het resultaat van 300 pk en 610 nm.

 

 

 

 

 

Deze keer werd vooral het exterieur aangepast. Met een aantal carbonnen delen zoals de spoiler, onderlip en spiegels doen ze de auto er stoerder uitzien. Daarnaast bieden ze ook een nieuwe ophanging aan. De Bilstein B16 PSS10. Volledig aan te passen aan je eigen wensen. Natuurlijk krijg je ook een nieuw uitlatensysteem met vier pijpen en  21 inch Evo DS Carlsson velgen. Misschien zijn de velgen iets té, maar dat waren de velgen van Senner`s White-speed ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.