AI TV-Tip Top Gear, BBC2, 21.00 uur

 Wat gaat de tijd toch snel want ook nu zijn er weer 7 dagen voorbij sinds de laatste nieuwe Top Gear aflevering, hoog tijd om jullie weer op de hoogte te stellen van wat er vanavond weer gaat gebeuren.

 

Vanavond is er uiteraard weer een rare uitdaging voor de 3 presentatoren. Door de kredietcrisis en de stijgende benzineprijzen zijn kleine auto’s hot! Vandaar dat in deze aflevering de heren in Londen op zoek gaan naar 3 auto’s die verstandig zijn in deze tijd. Een proces dat gepaard gaat met bankiers, grote honden en bijna gearresteerd worden. Onderzoek in Top Gear stijl dus.

James May zal met de Amerikaanse stunter Ken Block op pad gaan, prachtig gefilmde stunts en een James May die probeert het echt niet in zijn broek te doen. Verder zal Jeremy dit keer de Mercedes SL Black aan de tand voelen en zal deze ook zijn ronde doen over het circuit.  

Vanavond dus allemaal op BBC2 afstemmen om 21.00 uur!

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.