De Seat Leon volgens JE

Alsof er niet genoeg getunede Leons rondrijden. Maar met deze kun je je waarschijnlijk wel onderscheiden van de rest. JE Design is weer bezig. Na de Scirocco van even geleden is het nu dus de beurt voor de Leon.

De in het oog springende oranje spoilers en skirts zijn de grootste aanpassingen bij deze Leon. Volgens JE verbeterd dit de aerodynamica in grote maten. De cosmetische aanpassingen van de Leon zijn, een zwarte grill met oranje omlijsting, booskijkers en een luchthapper op het dak en een spoiler, allen in het oranje. De nieuwe set met skirts en onderspoilers, wederom in het oranje en ook worden de spiegels mee gespoten in het oranje. Van de achterkant bekeken hebben we nog een grote diffuser met 2 grote uitlaten in het midden.

Motorisch pakt JE de Seat niet aan. Een ander uitlaatsysteem verbeterd te prestaties wel en een set nieuwe 17, 18 of 19 inche velgen met banden

Dit pakket is zowel voor de oude als de nieuwe Leon beschikbaar en god zij dank zijn de onderdelen apart te bestellen/laten installeren en in elke willekeurige kleur (laten we hopen op eigenaren met een beetje stijl).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.