Autogerelateerde Gadgets #2

En weer na uren levenloos op internet gesurft te hebben heb ik hier weer een paar gadgets die geinspireerd zijn door onze geliefde autowereld. Dit keer zitten er een aantal dure dingen tussen die waarschijnlijk toch nooit in je kamer komen te staan maar ach, dat mag de pret niet drukken.

 

 

 

 

 

Pagani Sound System
We trappen maar meteen af met het duurste item uit dit rijtje. Er wordt rondgefluisterd dat dit setje zo’n € 150.000,- van je bankrekening afsnoept voor deze in je kamer komt te staan. Nog altijd een schijntje van het bedrag van een rijdende Pagani maar evengoed verdomd veel voor een stereo. De Pagani stereo is gemaakt van carbon en aluminium net zoals de echte Pagani’s dus. De baspijp onderaan herkennen we natuurlijk allemaal als het unieke uitlaatsysteem van Pagani, of hieruit net zulke lekkere geluiden komen als een Pagani zelf ligt uiteraard aan je muzieksmaak.

Kopen? Vergeet het maar…

Vertu Ascent Ti Ferrari
Vanaf € 150.000,- is het een lange weg naar de € 5.000,- die je mag neertellen voor deze exclusieve telefoon. Met een gelimiteerde oplage van 2009 stuks zal het niet snel voorkomen dat je iemand tegenkomt met dezelfde telefoon. Bestel meteen een mooie Ferrari erbij om het plaatje compleet te maken. De telefoon zelf is voornamelijk opgebouwd uit Titanium en leer, in de kleur Ferrari rood, geel of zwart,  en weegt maar 160 gram! Met een volledig opgeladen batterij ben je zo’n 300 uur bereikbaar, heb je veel vrienden en lul je constant aan dat ding dan kun je zomaar 5 uur lang aan één stuk doorlullen. Klik op kopen voor de rest van de specs!


Kopen?

Monza Coffee Table
Next up is dit bijzonder bijzettafeltje. Voor iets meer dan € 600,- euro is dit leuke tafeltje voor jouw. De tafel staat op een roestvrijstalen voet met een doorsnee van 400mm. Hieruit gaat één poot naar boven die uitloopt in een prachtig gevormde lichtmetalen velg. Als tafelblad dient een 6mm dikke geharde glasplaat, om dit zooitje bij elkaar te houden zit er bovenop nog een titanium uitlaatklep.


Kopen?

Porsche zonnebrillen
Het is vakantie, voor een hoop mensen, en dan gaan veel mensen op zoek naar de zon. In Nederland laat die zich zo nu en dan ook nog eens zien dus ook voor de achterblijvers is het belangrijk dat ze hun ogen goed beschermen. Waarom zou je het dan niet meteen goed doen en een Porsche zonnebril kopen? Heb je moeite met kiezen dan sla Porsche maar snel over. Op de Porsche-design website staan genoeg modellen om de hele zomer bezig te zijn met een keuze te maken, ben je blij dat je eindelijk een model hebt gevonden wat je aanstaat dan heb je meestal ook nog de keuze uit diverse kleuren. Mocht je door al die keuzes te laat zijn en is de zomer eindelijk voorbij dan bedenk maar dat er volgend jaar weer een zomer komt.


Kopen?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.