Ik wil ook hippe bloemuh

Ben je op zoek naar nieuwe velgen voor je auto maar kun je maar niet vinden wat je wil. Allemaal mooie velgen dat wel maar je kan maar niet die ene velg vinden met een prachtig bloemetjes motief of komt een slangenhuid motiefje misschien beter uit bij je auto of imago. Nou niet getreurd je kan je velg nu lekker zelf aankleden met een eigen motiefje.

Barracuda Racing Wheelz maakt het allemaal mogelijk. Dankzij Wheelz Art kun je nu vrijwel elk design op je velg laten plaatsen. Je uitgekozen design wordt dan via wat high tech processen, die ik niet ga uitleggen omdat ik ze toch niet begrijp, geprint op een folie en hierna op de velg geplakt. Hitte, stof of zout het maakt allemaal niet uit de folie kan het allemaal aan.

Heb je liever iets simpeler dan zo’n druk motiefje dan kun je er ook nog voor kiezen om uit een RAL kleur te kiezen die past bij de exterieur kleur van je auto. Wil je dan liever iets drukkers dan kun je ook nog kiezen voor velgen van XI-design. Een aantal graffiti kunstenaars hebben voor deze lijn wat ontwerpjes gemaakt waar je ook uit kan kiezen.

Voor maar  € 80,- per velg ben je al klaar bij Barracuda, een hippe velg samenstellen hoeft dus nog niet zo duur te zijn. Enig bijkomend nadeel is dat je eerst ook nog een velg moet uitzoeken waar deze folie op aangebracht kan worden.

Bekijk meerdere motieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.