De nieuwe E-klasse Estate staat straks in Frankfurt

In september dan is het zover, dan zal tijdens de IAA in Frankfurt de nieuwe E-klasse Estate onthuld worden voor het publiek. Niet dat we nog niet weten hoe hij eruit komt te zien na de talloze spyshots.

De nieuwe E-klasse sedan kom ik mondjesmaat tegen dus is het tijd voor een uitbreiding. Mercedes heeft dan ook bekend gemaakt dat de E-klasse zeer zeker op de IAA te vinden zal zijn voordat de verkopen zullen starten aan het einde van dit jaar.

Motorisch zal de E-Estate hetzelfde zijn als de sedan. Vier, zes, of achtcilinders zullen hun weg vinden naar het vooronder. Als topmodel zal er uiteraard ook de E63 AMG op de prijslijst komen te staan. De ruimte die deze wagen kan bieden zal weer ruim voldoende zijn om in te kunnen verdwalen, oppassen dus met de boodschappen uitladen.

Bron
Foto’s

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.