The all new Grand Bentley onthuld!

Daar zijn ze dan, eindelijk duidelijke foto’s van de nieuwe Bentley Arnage. Het bleef nog even onduidelijk hoe de nieuwe Grand Bentley zou gaan heten maar nu weten we het dus. Dames en heren mag ik aan jullie voorstellen, de Bentley Mulsanne!

We hadden al de twee teasers die eigenlijk niets lieten zien maar tussendoor kwamen een paar vage, stiekem gemaakte foto’s van de voorkant en die foto’s waren een beetje… hoe kunnen we dit zeggen… niet bepaald flatteus voor de neus? Met wat duidelijke foto’s ben ik inmiddels een beetje bijgedraaid, ja de neus zal nog wat wennen zijn maar erg verkeerd ziet het nu ook weer niet uit.

Bentley heeft de auto inmiddels onthuld op Pebble Beach en nu dan ook een aantal foto’s rondgestuurd met een lap tekst erbij. Veel informatie over het model laten ze nog niet los, het gaat er vooral over dat de Mulsanne geïnspireerd is op de Bentley 8-liter uit 1930. De Mulsanne werd dan ook onthuld naast W.O. Bentley’s eigen bedrijfsauto die al eerder getoond werd op de London Motor Show van 1930!

Midden 2010 zal de verkoop van de Bentley Mulsanne starten. Meer informatie zal er beschikbaar komen tijdens de IAA in Frankfurt.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.