De Aston Martin One-77 klinkt lekker!

We hadden al de foto’s van de Aston Martin One-77 toen het productiemodel eindelijk onthuld werd. Nu is de auto onthuld in Amerika en daar zijn nu ook filmpjes van waarop de 7.3-liter V12 te horen is. Was je al onder de indruk van het uiterlijk van deze auto dan wordt je dat zeer zeker van het prachtige geluid.

In het eerste filmpje worden de eerste vijf minuten volgelult en pas vanaf die tijd wordt de auto onthuld. Kortom spoel snel die vijf minuten door en geniet van de onthulling en de geluiden.

In het tweede filmpje laten de heren de details even allemaal zien. En de Engelsen hebben het weer geflikt. Na de Mc Laren F1, waarvan de motorruimte met goud bedenkt was, is ook deze Engelse auto aangepakt met het edelmetaal. De onderzijde van de motorruimte en de onderzijde van de motorkap zijn beide bedenkt met een gouden folie!

FILMPJE 1

FILMPJE 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.