Video: Porsche vs. Koenigsegg

Het zal niemand ontgaan zijn dat er de laatste week vrijwel geen berichten gepost zijn op de frontpage. Dit komt voor het grootste deel omdat ik heel veel uurtjes in een nieuwe feature steek waar we jullie achter enkele weken mee willen verassen. Maar dit filmpje van een dragrace tussen een Porsche Carrera GT en een Koenigsegg CCXR Edition wilde ik jullie toch niet laten missen.

GTBoard.com hield een dragrace evenement waarbij deze twee titanen tegenover elkaar kwamen te staan. Op het einde van dit 11 minuten durende filmpje geven ale aanwezigen nog een parade, genoeg exclusief auto materiaal aanwezig om je bloed sneller te laten koken.

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.