Komt Audi met een electrische R8?

Het is niet lang meer dan start in Frankfurt de IAA. Tijdens deze autoshow zullen er veel wereldprimeurs te zien zijn. Audi pakt ook goed uit want volgens de Telegraaf zal Audi ons hier onder andere een concept voor een electrische R8 laten zien, de e-tron.

Veel laat Audi niet weten over de nieuwe electrisch aangedreven auto. Verder dan de naam komen we dus niet. Wel heeft Audi een microsite geopend met een speciale timer en enkele feiten over electriciteit. Op het moment van schrijven zijn het nog zo’n 10 dagen en een kleine 21 uur tot de onthulling.

Als de gegevens van de Telegraaf kloppen dan zal er naast de zogenaamde E-tron ook de spider versie van de R8 getoond worden. Audi heeft dus nog genoeg versies van de R8 op stapel staan om nog even door te gaan met de productie van deze sportwagen.

Bekijk de timer hier…

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.