Vrouwelijk kampioenschap achteruit inparkeren

Vrouwen…het blijven rare wezens. Ze kunnen twee dingen tegelijk doen maar autorijden kunnen ze meestal niet en laten we het over inparkeren maar helemaal niet hebben. Autoverhuur Hertz heeft op 4 september het kampioenschap achteruit inparkeren voor vrouwen georganiseerd om dit fabeltje eens te verbannen. Toegegeven de kampioen flikt het best wel snel.

Marja Poldermans mag zich nu dus de Nederlands kampioen achteruit inparkeren voor vrouwen noemen. Hiermee heeft ze een jaar lang rijden in een Mercedes SLK gewonnen. Maar is hiermee het fabeltje van slecht autorijden nu verdwenen? Natuurlijk niet. Wij mannen hebben natuurlijk nog het argument dat er geen mannelijke concurrentie aanwezig was 😉

 

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.