Nissan GT-R verliest zijn schoenen

Het zal je maar gebeuren. ’s Avonds zet je je Nissan GT-R in goede staat op een parkeerplaats en ’s morgens kom je hem tegen terwijl de remschijven de grond kussen. Het overkwam de eigenaar van onderstaande GT-R helaas.

 

 

Meestal als de velgen gejat worden zie je dat het achterstandsvolk wat het gedaan heeft wel nog het verstand heeft gehad om op elke hoek wat stenen opstapelen om de auto op te laten zakken. Zo aardig zijn ze dit keer dus niet geweest waardoor de auto er maar onwaardig bijstaat. Nu is het voor de eigenaar wachten op de eerste de beste sjonnie die met GT-R velgen rond gaat rijden.

Bron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.