Honda is er klaar voor

En het oosten blijft maar door ontwikkelen. Na Hyundai hebben we nu Honda die zich niet in kon houden om ons een impressie te geven van wat we tegen kunnen komen op de Tokyo Motor Show.

En gelukkig maar ook want een ticket richting Tokyo is ons momenteel iets te duur. Daarom zijn we ook maar al te blij met de foto’s van het nieuwe concept van Honda genaamd CR-Z.


CR-Z is overigens wel de originele naam van het productie model. De CR-Z moet de opvolger zijn van de in 1998 vervallen Honda CRX.

De CR-Z, wat kunnen we er van verwachten? Een leuk alternatief voor de Insight uit eigen assortiment of de Prius van buurman Toyota. Hoezo? Ja het is wederom een hybride model. Of we het willen of niet, Japan gaat ons milieubewust maken. Al zouden ze er alle modellen voor moeten veranderen.

Of hij al productie klaar is? In onze ogen kan hij van de buitenkant zo mee met de nieuwe Honda-lijn. Futuristisch maar niet té. Hoewel het interieur wel erg “Minority Report” achtig aan doet met tellertjes en metertjes om de “groenheid” te meten en te behouden.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.