Lumma sleuteld wat bij

De Porsche Panamera is toch eigenlijk meer een zakenauto. Maar als het aan het gros van de tuners ligt komt hier voor een best aantal Panamera’s toch echt een eind aan.

Lumma is namelijk de volgende tuner die zich gewaagd heeft aan deze uitgerekte 911. En hoe! Niets anders dan dat we van Lumma gewend zijn. Carbon, opzichtige velgen, spoilers hier en daar, noem maar op.

Maar wat is er nou eigenlijk aan dit model gedaan. Allereerst verraad de naam al een hoop de Panamera CLR 700GT. Dat klinkt al gevaarlijk. Hoewel over het uiterlijk de meningen aardig zullen verschillen zullen er waarschijnlijk weinig zijn die zullen klagen over de 700 pk die deze Porsche na een bezoekje aan Lumma bezit. Verdere prestaties zijn niet bekend maar die zullen vast niet mis zijn.

Over het uiterlijk kun je veel zeggen. Maar kort omschreven is het een flinke bodykit waarbij nu wel eens een groot aantal van de Panamera kenmerkende vormen volledig verdwenen zijn zodat je niet het idee hebt dat het een en ander er maar gewoon op geplakt is. Als voorbeeld de achterklep met spoiler waar de gewone een uitklapbaar spoilertje heeft.

We hopen jullie binnenkort te kunnen verblijden met meer foto’s en hopelijk wat prestaties op een rijtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.