Eerste échte Primeur

Het spotsysteem is pas 2 dagen online en we hebben al een primeur voor het gehele internet. En natuurlijk kunnen we die niet achter houden voor jullie.

De nieuwe E-Klasse van Mercedes. Een volledig ander design als je naar zijn voorganger kijkt. De meningen waren er over verdeelt maar de nieuwe E heeft zich al aardig genesteld in het straatbeeld. Hij oogt luxer, duurder en vooral sneller dan zijn voorganger.

En over dat sneller willen we het nou net even hebben. Van bijna elk model dat Mercedes op de markt brengt komt ook een AMG versie uit. En zo ook van deze E-Klasse. De benaming van dit model is de E 63 AMG W212. Foto’s van dit model zijn al even te zien op het internet en de eerste modellen zijn al gespot. Dus wat let het de Nederlanders er ook een te kopen.

Aangezien er al een Italiaans model op de Nederlandse wegen gesignaleerd was konden wij Nederlanders natuurlijk ook niet achter blijven. En zo kregen we vandaag, van Willem van de BMJT-Crew, deze prachtige primeur op Nederlandse platen binnen. Een primeurtje voor het gehele internet voor zover wij weten.


Klik op de bovenstaande foto om de spot te bekijken

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.