Lorinser bewerkt de nieuwe E

De nieuwe E-Klasse, de W212 is nog niet zo lang uit. Maar zodra je naar een wereldstad als Parijs zou gaan zie je ze met bosjes rijden. Maar je wil je natuurlijk wel onderscheiden van de rest.

Daarom hebben een aantal tuners zich al aan dit model gewaagd. Zo hebben we onder anderen Brabus, Carlsson en laats vonden we zelfs een heuse primeur in de AMG versie.

En ondanks dat het bedrijf even geleden wat in de financiele problemen leek komt het merk dat al jaren een bekend gezicht is in de Mercedes tuning met hun eigen visie voor de nieuwe E.

We hebben het natuurlijk over Lorinser. Over hun creaties zijn de meningen verdeelt maar over het kontje van deze bolide kunnen we het waarschijnlijk alleen maar eens zijn.

De bodykit van de Lorinser W212 omvangt alleen het exterieur en het uitlaatsysteem en is beschikbaar voor elke versie van de nieuwe E.

Verder kun je voor een aantal euro’s meer natuurlijk nog een willekeurig setje Lorinser velgen er bij krijgen en met degene met de matzwarte coating wordt het zo wel een plaatje.


RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.