De Zonda Cinque 5/5

De Pagani Zonda Cinque. Van zichzelf al een ongelooflijk bizarre creatie. Een combinatie van een van de meest gewaagde, excentriek en stijlvolle designs. Samen met een hoop carbon en racekleuren kun je deze wagen niet missen.

Dat was al bekend maar we waren nog niet uitgetypt met het maken van het vorige (Pagani) bericht en we kregen een bericht binnen van een model dat ons nog even wat meer wakker schudden en duidelijk maakte dat Pagani zich goed in beeld wil spelen.

We kregen wat informatie doorgespeeld waarmee we een aantal kanten op kunnen. Van een bron kregen we te horen dat de vijfde van de vijf Zonda Cinque’s in een totaal andere kleur gespoten is dan de rest. Niet alleen de basiskleur maar ook de diverse strepen zijn totaal in de oranje kleur die te vinden is op meerdere Pagani’s.

Het is mogelijk dat deze Cinque 5/5 door de koper en Pagani samen is gepersonaliseerd (wat mogelijk is bij de aankoop van een “gewone” Zonda) maar het kan ook zijn dat Pagani de vijfde wagen er toch iets uit wil laten springen. Misschien leuk voor de mensen die een oplage van 5 toch wat veel vinden.

Aan de motor is niets verandert voor zover we vernomen hebben maar de standaard prestaties van de Zonda zijn natuurlijk ook niet mis.

Heel leuk allemaal maar zonder foto is dit natuurlijk ook maar een kaal bericht. Voor de bron was het helaas niet mogelijk om een foto te maken omdat meneer Horacio Pagani daar niet erg blij van zou worden maar samen met de beste man heeft OJ wel een impressie kunnen creëren van deze opvallende wagen.


klik op de foto voor een groter formaat

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.