Mercedes SLS AMG crashtest video

Zelfs als exclusieve sportwagen ontkom je niet aan een crashtest. Ook deze auto’s moeten toch eerst goedgekeurd worden om veilig bevonden te worden op onze wegen. In het onderstaande 3 minuten durende filmpje zien we hoe enkele testauto’s kapot gereden worden om door deze keuring te komen.

In het filmpje is ook te zien dat mocht je het erg bont maken en met je SLS AMG ondersteboven neer komen de gullwing deuren alsnog open gaan. Door, waarschijnlijk, een klein springmechanisme worden de scharnieren van deze deuren open gemaakt waardoor reddingswerkers de deur makkelijk weg kunnen halen.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.