Ford nodigt gamers uit om hun kunsten te laten zien

Door middel van de computers en in combinatie met racespellen zijn er hele horde jongeren op deze aardkloot die denken dat zij alleen de rijvaardigheden in huis hebben om een coureur van het kaliber Michael Schumacher te verslaan. Ford heeft daarom een wedstrijdje gehouden om deze gamers eens het echte racen te laten ervaren.

Er werd een competitie gehouden met het spel Need for Speed, wat zover ik weet niet geheel realistisch is, en de vier snelste racers werden uitgenodigd om op het Willow Springs circuit hun virtuele tijden te evenaren. Uiteraard is dit geen van hun gelukt.

Aan het einde van het filmpje zien we een scorebord waarop het verschil te zien is tussen het spel en de echte wereld. Het kleinste verschil tussen het spel en de realiteit is zes seconden, nu kun je nog denken van goh wat zijn zes seconden nu? Nou op een circuit zijn zes seconden bijna zes uur.

Zo blijkt maar weer kinders, ook al ben je verdomd goed in je racespelletje je hoeft niet meteen de auto van je ouders te pakken om een toptijd neer te zetten met een rondje door de stad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.