Help mee met de AI jaarkalender!

Zo nu en dan zijn we bij AutoInformatief.com druk bezig met nieuwe concepten het bedenken om de website alsmaar te laten uitbreiden en leuker te maken voor jullie. Zo is er nog niet zo lang geleden een functie om jullie eigen spots te uploaden bijgekomen en nu gaan we rustig van start met het volgende. Jullie kunnen een eigen kalender samenstellen met spots!

Elke maand zal er op het forum een topic geopend worden waar jullie een eigen gemaakte foto kunnen plaatsen die volgens jullie wel bij de maand van het topic past. (mailen kan ook naar kalender@autoinformatief.com ) We beginnen in december dus mocht je nog ergens een spot/foto hebben van een supercar in de sneeuw laat hem vooral zien!

Om het toch nog een beetje spannend te houden hoe de kalenders eruit komen te zien zal er per kwartaal gestemd worden op de foto’s. Als alles goed gaat zal er in december 2010 gestemd worden op de laatste 3 foto’s van 2010. De gekozen foto’s zullen dan verzameld worden in een kalender voor 2011.

Regels voor de foto zijn simpel. Als je ze op het forum post mag hij maximaal 800 px breed zijn (voor het origineel zullen we contact met je opnemen) en op de foto mag geen uitbundig eigen logo of watermerk te zien zijn. Door ons zal er een copyright met de naam of alias op of onder de foto geplaatst worden.

Dan is het dus aan jullie, plaats de foto’s voor de maand December in dit topic. Laat jullie mooiste foto’s zien waarvan je denkt dat deze het wel waard zijn om op de kalender te verschijnen!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.