Eerste speciale SLS

En de eerste “Special Edition” SLS AMG gaat naar Dubai, de “Desert Gold”. Daarvan staan we natuurlijk niet gek te kijken want de markt voor zulk soort auto’s is natuurlijk enorm groot in de Verenigde Arabische Emiraten.

Nadat we dit jaar een aantal exclusieve auto’s met een zilveren of spiegel-achtige lak/wrap hebben zien verschijnen dacht Mercedes waarschijnlijk, laten we een nieuwe trend zetten door ons volgende gelimiteerde exemplaar goud te maken.
En we geven ze geen ongelijk, de kleur staat de auto fantastisch. De velgen die in het zwart geverfd zijn in combinatie met de overige details, voorheen chroom, nu in het goud of zwart. Deze aanpassingen samen geven de auto de doorslaggevende “wow-factor” waar natuurlijk elke doorsnee Arabier om staat te springen.

Naast het uiterlijk is ook het interieur aangepakt. Net zoals de buitenkant is deze ook voorzien van de nodige zwarte en gouden details. Verder is de auto motorisch hetzelfde gebleven.

Wil je de auto ooit eens in het echt zien dan wordt het hoogstwaarschijnlijk, óf een tripje naar de VAE óf hopen dat een van de toekomstige eigenaren toevallig hetzelfde vakantieoord als ons in gedachten heeft.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.