Bijna af, de Prius door ASI

Het heeft even geduurt en het heeft wat schetsen gekost. Maar ASI is heeft de bodykit voor de Toyota Prius voltooid. Zal dit de sjonniebak voor de toekomst worden of zullen de oude “getunede” Golfjes nooit uit het straatbeeld verdwijnen?

Nu zeggen we wel dat de bodykit klaar is. Maar officieel is hij nog niet vrijgegeven. Persfoto’s zijn nog in de maak en prestaties of kosten zijn ook verre van bekend. Wel hebben wij een foto op kunnen duiken. Een cadeautje voor het nieuwe jaar zullen we maar zeggen.

Zichtbaar een operatie die stukken minder subtiel uitgevoerd is dan de meeste tuners doen. Deze Prius is zoals al bekend was een enorm stuk verlaagd. De complete front is bewerkt en oogt extreem bruut. Het setje ASI velgen maakt het geheel mooi af. Al snappen we alleen niet wat dat Lexus logo op de neus moet.

Wanneer jullie meer foto’s kunnen verwachten? Op de Tokyo Motor Show (van 15 tot 17 januari) zal de Toyota Prius door ASI Green zijn debuut maken. Rond die tijd zullen wij jullie direct van meer foto’s voorzien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.