AI TV-Tip; Een avond vol auto’s vanaf 20.15 op RTL 5

Het is een zaterdagavond en veel Nederlanders gaan zich nu klaarmaken om een avondje door te houden in één of andere kroeg/discotheek of weet ik het wat. Voor de achterblijvers die thuis blijven zorgt RTL 5 ervoor dat deze zich niet hoeven te vervelen. Vanaf 20.15 vanavond zullen er 2 films op deze zender verschijnen die vol staan met auto’s en achtervolgingen.

 

 

 


The Transporter
De eerste film die om 20.15 begint is The Transporter. Jason Stratham verhuurt zichzelf als transporteur en hij vervoert alles waarvoor hij betaald krijgt volgens een principe van een paar regels. Regel 1; Verander de deal nooit, Regel 2; Geen namen, Regel 3; Kijk nooit wat je vervoert.

Zijn nieuwste transport lijkt niets anders te zijn dan alle anderen. Hij krijgt een pakketje in zijn BMW gedropt en hij begint te rijden. Er is echter iets vreemds aan de hand, zijn pakketje beweegt! Hij negeert regel nummer 3 en vind in de zak die hij vervoert een bloedmooie dame. Hij probeert de eerste 2 regels nog te handhaven maar ook dit gaat hem niet lukken.

Een actiefilm bomvol mooie achtervolgingen in een oude BMW, wat wil je nog meer op een zaterdag avond.

Deathproof
Direct na The Transporter komt de volgende film die draait om een auto in het bijzonder in dit geval. Kurt Russel is een voormalig Hollywood stuntman die met zijn “Deathproof” auto door het land gaat om mooie meiden te versieren en daarna te vermoorden met zijn auto. De enigste veilige plek in deze auto is dan ook de bestuurdersstoel!

Bij één groep dames lukt zijn plan, bij de tweede groep blijkt hij toch een moeilijkere groep meiden gekozen te hebben dan hij aankon. De dames nemen uiteindelijk dan ook vrij gewelddadig wraak op hun aanvaller.

Veel kijkplezier vanavond!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.