207 krijgt een grote beurt

Weer is wat anders dan al het nieuws vanuit Detroid is het volgende. De nieuwe Peugeot 207 en 207 CC moeten natuurlijk ook toegankelijk worden voor Sjon.

 

Daar weet RDX Racedesign (waarom er race in de naam voor komt kan ik nog steeds niet bij) wel raad mee. RDX creëert een bodykit met aan en opsmuk.

Als we de voorkant bekijken kunnen we nog wel een pluspuntje vinden. De voorbumper is toch redelijk stijlvol gebleven, om maar een vergelijking te trekken (die niet helemaal passend is), de 500 Abarth. Waar de gewone 500 simpel is heeft de Abarth agressieve lijnen met hier en daar een luchtinlaat. Zo ook de voorbumper van de 207 RDX.

Kijken we verder dan vinden we een verduisterd logo (noodzakelijk?), vleugeldeuren, booskijkers, een redelijk inch-rijke velgenset. En verder naar de achterkant gaat het toch aardig meer mis. De achterlampen hadden gewoon op een Lexus gelaten mogen worden en de uitlaten+achterbumper op de Honda Civic van de buurjongen. Voor ons is duidelijk dat de achterkant iets meer ingetogen mocht blijven maar natuurlijk zijn er ook mensen die daar anders over denken.

Positieve dingen hebben we verder ook nog. De verbreding van de body is toch aardig netjes gelukt en het spoilertje is lekker simpel gebleven.

Ben je nou toch geïnteresseerd? Voor 169 euro zijn de bodykit en booskijkers voor jou en voor de spoiler betaal je 99 euro. Deze prijzen zijn inclusief montage. Voor de overige onderdelen zijn nog geen prijzen bekend.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.