Heffner laat zich los op de LP560

Heffner Performance. Vooral bekend van hun absurde motorische upgrades heeft zich weer eens los gelaten op een Lamborghini.

 

De Gallardo LP560 was aan de beurt. En dat was heel simpel, alles wat ze bij Heffner Performance deden was een van hun dubbele turbo’s monteren. Op de foto’s vinden we een spoilertje terug (uiteraard voor de downforce) maar die is optioneel.


Maar wat doet zo’n twinturbo nou eigenlijk? Na de upgrade produceert de Gallardo 840 pk en daarmee schiet hij naar 100 in 2,8 seconden. De topsnelheid is verder nog niet gemeten maar na de onwerkelijk snelle lancering kan ik me voorstellen dat je het niet veel gekker wilt maken.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.