Panamera volgens Fairy Design

En weer hebben we een tuner voor de Porsche Panamera. Naast de Prius was dit toch wel de meest getunede auto de laatste tijd. En wat is er nu weer van gemaakt.

Wit is blijkbaar nog steeds de mode in Japan want ook deze Panamera op de Tokyo Motor Show is wit. Fairy Design uit Japan creeerde een opvallende bodykit. Dit is ook het enige wat ze aan de Panamera veranderen. Maar met als basis de Turbo met 500 pk bereik je vast wel de benodigde snelheid.

Het setje HRE velgen (altijd goed) maakt het geheel af. Dit tuningpakket zal voor zover bekend alleen in Japan verkocht worden. Of er iemand zo’n pakket wil importeren? Wij denken dat ze eerder voor iets als een Lumma-pakket gaan.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.