Spot comment systeem geupdate

Het mag duidelijk zijn dat we achter de schermen bij AutoInformatief.com, maar ook bij Spots.AutoInformatief.com niet stilzitten. Zo is er nog niet zo gek lang geleden ook een Engelse sectie toegevoegd bij Spots.AutoInformatief.com maar zoals nog wel eens wil voorkomen is er hierdoor ook een kleine bug ontstaan.

Gisteravond werden we er namelijk op gewezen dat de comments die geplaatst werden in de Engelse sectie niet doorkwamen bij de Nederlandse en omgekeerd. Zo snel als we hier werken was dit kleine probleempje binnen no-time weggewerkt.

Door de oplossing van dit probleem zijn wel helaas alle comments die bij Spots.AutoInformatief.com geplaatst werden niet meer beschikbaar. Er wordt momenteel nog even aan gewerkt, om te kijken of deze comments nog via een omweg terug te krijgen zijn maar zoals het er nu naar uit ziet gaat dat niet lukken.

Geen paniek natuurlijk, nu kunnen onze Engelse bezoekers ook zien wat jullie over hun spots te zeggen hebben. Kortom, geef snel weer je mening over de verschillende spots!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.