Spots op de Site 3

De afgelopen twee dagen regende het spots. En niet zomaar spots maar voornamelijk topspots. Hierbij een kleine greep uit dit record aantal topspots.

 

Om te beginnen hebben we een uber-Ferrari, een legende. De F40? Nee, hoewel we die wel tussen de uploads konden vinden. Maar de Ferrari waar we het over hebben is zelfs nog zeldzamer dan de F40. Met deze combinatie kunnen we niet veel andere kanten op dan naar de F50. Gespot in Düsseldorf.

Vervolgens hadden we een Bugatti. En nee, niet de Veyron waar we een handje vol van mochten verwelkomen. Het ging om een felblauwe EB110 SS. WillemIII spotte deze Bugatti in Laren.

Laten we het qua spots even wat zuidelijker opzoeken. Zo komen we aan in Parijs. Waar spotter OJ een SLR McLaren spotte. Dat is toch niet zo bijzonder? Nee, maar wel als deze getuned is door Mansory en toevallig ook in het matgrijs gespoten is. Voor zover voor ons bekend is dit de enige ter wereld.

Om bij de SLR te blijven vonden we ook nog twee SLR 722’s terug in de lijst. De ene gespot in Düsseldorf en de volgende in ons eigen Amsterdam.

Maar laten we onze reis vervolgen en zuiderlijker gaan. Daar liepen de spotters van De-Friezen-Crew een Ferrari 612 Hamann tegen het lijf. Een dikke primeur voor de site.

Dit was overigens niet de enige door Hamann getunede auto die we in de lijst vinden kunnen. Er werden ook een Maserati Granturismo S en een Ferrari 599 door Hamann gespot.

Na ons zuidelijke tripje arriveren we weer in Nederland. Maar ook in ons eigen kikkerlandje werden topspots genoeg gespot. Wat te denken van een felblauwe Murcielago LP640 waar Affolter een vinger in de pap gehad heeft bij het design (en wie weet ook de motor).

Na deze lange spottrip zijn we uiteraard allemaal erg moe en is het tijd om te gaan slapen. Hopen op morgen weer een dag vol dikke spots.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.