Nog meer Mazda’s voor Geneve

De MX-5 van Mazda bestaat onderhand al 20 jaar, en dat moet uiteraard gevierd worden. Ze gaan bij Mazda daarom ook een “special edition“ maken, waarvan er 2000 de benaming 20th Anniversary krijgen.

 

De “special edition“ is gebaseerd op de 1.8-versie en hebben af en toe ergens wat chroom erbij gekregen. Door de nieuwe veerpootbrug tussen de voorste veerpoten wordt de auto nog net ietsje meer sportiever. Qua uiterlijk wordt de auto ook wat sportiever, dat komt mede door de nieuwe 17” wielen, en het chroom rond de mistlampen, en deurgrepen waardoor je nog net wat meer opvalt.

Uiteraard kun je ook nog kiezen uit een aantal kleuren voor je nieuwe Mazda. Je kunt onder andere kiezen uit; True red, Crystal White Pearl en ook wordt er nog een speciale kleur gemaakt genaamd Aurora Blue. Je kunt de nieuwe Mazda MX-5 20th Anniversary bewonderen, tezamen met de nieuwe 6 en RX-7, op de autoshow van Genève die vanaf maart te bezoeken is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.