AI-Jaarkalender; Februari

We zijn alweer een maandje verder dus dat betekent ook weer nieuwe kansen voor het inzenden van foto’s voor de jaarkalender! Ook afgelopen maand zijn er weer diverse foto’s binnen gekomen per mail (inzenden via kalender@autoinformatief.com).

Nog even voor de duidelijkheid want aan de hand van de vragen die ik nog telkens krijg is het concept niet helemaal duidelijk. Per maand proberen wij foto’s te verzamelen van spotwaardige auto’s voor de kalender. Deze foto’s hoeven niet perse deze maand gemaakt te worden, dus jullie kunnen gerust de externe HDD’s aansluiten en doorzoeken op foto’s en deze doormailen naar kalender@autoinformatief.com

Ga dus maar snel op zoek voor de eeuwige roem om met jouw naam en foto’s op onze allereerste kalender te prijken!

Regeltjes
Regels voor de foto zijn simpel. Als je ze op het forum post mag hij maximaal 800 px breed zijn (voor het origineel zullen we contact met je opnemen) en op de foto mag geen uitbundig eigen logo of watermerk te zien zijn. Door ons zal er een copyright met de naam of alias op of onder de foto geplaatst worden.

Vanaf nu is het dus wederom aan jullie. Laat jullie mooiste inzendingen weer zien op het forum in dit topic of stuur je inzending per mail naar kalender@autoinformatief.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.