Meer zomergevoel door Renault

Renault heeft het Coupe-Cabrio-virus te pakken. Na de Twingo moet ook de Megane er aan geloven.

 

De Megane CC, zo gaat de wagen heten. Een beetje Peugeot achtig maar ach, beter goed gejat dan slecht bedacht zeggen we maar.

De Coupe-Cabrio versie van de Megane beschikt over een groot glazen dak. Allemaal wat zwaarder dan normaal gesproken dus moeten we 21 seconden wachten voor het inklappen van de constructie. Maargoed, als je haast hebt dan laat je het dakje er vast op zitten.


Renault laat deze keer wel wat los over de motorische aspecten. Wil je graag een benzine motor dan is de CC leverbaar met een 1.6 liter motor die beschikt over 110 pk en een 2.0 met 140 pk. Wil je liever een dieseltje dan kun je kiezen tussen de dCi 110 DPF, dCi 130 PDF of de 160 DPF. Aardig wat keuze.

Denk je, die wil ik! Dan kun je de Megane CC vanaf 2010 afhalen in de showroom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.