SLR verongelukt onderweg naar show

En weer wordt duidelijk dat je supercars niet moet laten rijden door iemand anders. Nu was een Mercedes SLR McLaren het slachtoffer.

De SLR zou tentoon gesteld worden in een supercar show in Londen. Maar Londen haalde de bestuurder niet. Kensington, waar hij de tijdens de spits de macht over het stuur verloor, werd de eindhalte voor de bezorger.

De SLR maakte deel uit van een grote privéverzameling dus we kunnen aan nemen dat alles weer goed komen gaat met de SLR. En ook zien de beschadigingen er niet heel ernstig uit. Overigens zijn er geen gewonden gevallen tijdens het ongeluk.

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.