Porsche maakt ook hybride racewagens

Jawel, ook Porsche begint met hybride wagens. En niet alleen voor de openbare weg, maar ook voor op het circuit. Omdat het zo speciaal is tracteerd Porsche ons direct met een filmpje van de racewagen van de toekomst.

 

De GT3 R Hybrid beschikt net als zijn donor-auto (de GT3 R) over de 4.0 zescilinder. Deze motor is de krachtbron voor de achterwielen. De aandrijving van de voorwielen daarentegen wordt gedaan door een elektrische motor. Porsche denkt met de GT3 R Hybrid mee te kunnen doen aan de Le Mans van 2012. Genoeg gepraat, door naar de beelden.

{youtube}JXz5-5OwfXA{/youtube}

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.